Niebieski Migdał | Zielony kolektyw
  • Strona główna
  • Zielony Kolektyw
    • O mnie
    • Team “Niebieski Migdał”
    • Siostrzańskie i bratnie dusze Migdała
    • Książki
    • E-Book
    • Fotografia
  • Kuchnia roślinna
  • Sklep
  • Kontakt

Niebieski Migdał | Zielony kolektyw

Zielony kolektyw

  • Strona główna
  • Zielony Kolektyw
    • O mnie
    • Team “Niebieski Migdał”
    • Siostrzańskie i bratnie dusze Migdała
    • Książki
    • E-Book
    • Fotografia
  • Kuchnia roślinna
  • Sklep
  • Kontakt
0
  • Sałatka z Bobu z Miętą i Zieloną Pietruszką

    by magda 3 lipca 2023

    Sałatka z bobu z miętą i zieloną pietruszką jest bardzo lekka i aromatyczna. Ten strączek, podobnie jak soja czy soczewica, jest doskonałym źródłem białka o wysokiej …

    by magda 3 lipca 2023
  • Makaron z brązowego ryżu z pomidorowo-paprykową cieciorką

    by magda 1 lipca 2023

    Mam dla was kolejny przepis, który warto wypróbować – Pomidorowy makaron ryżowy! 🍅🍝 To świetna propozycja na lekką i orzeźwiającą potrawę, idealną na letnie dni. Ugotujcie …

    by magda 1 lipca 2023
  • Makaron z soczewicy z pachnącymi pomidorami

    by magda 29 maja 2023

    Przepis banalnie prosty i zapewne wielu z Was takie rzeczy robi, ale wrzucam go na bloga, bo danie jest pyszne, proste i baardzo zdrowe! Makaron …

    by magda 29 maja 2023
  • Żytni zakwas na Wegański Żurek

    by magda 12 kwietnia 2023

    Na moim blogu nie mogło zabraknąć zakwasu z żyta. Uwielbiam żurek, jego wersja roślinna często ląduje na naszym stole. Lekka i aromatyczna! Taka jak lubię! …

    by magda 12 kwietnia 2023
  • Kimchi tradycyjne, aczkolwiek wegańskie

    by magda 21 marca 2023

    Koreańskie kimchi to święty gral kiszonek, przynajmniej dla mnie ;). Ekstremalnie zdrowe i podniecająco pikantne. Kocham to zupełenie świeże w pierwszym dniu, jak i to …

    by magda 21 marca 2023
  • Meksykańska komosa z awokado

    by magda 1 lutego 2023

    Meksykańska komosa ryżowa z czarną fasolą i kukurydzą jest bardzo łatwa do przygotowania, pełna protein i tak taka pyszna! To idealny przepis na lunch podczas …

    by magda 1 lutego 2023
  • Czekoladowy krem z fasoli z nutką pomarańczy i ptasim mleczkiem

    by magda 17 maja 2022

    No cóż…., nie wiem jak Was zachęcić do zrobienia tego deseru. To jest petarda! Uwielbiam! I to nie tylko moja opinia ;).  

    by magda 17 maja 2022
  • Wegański Migdałowy “Jogurt”

    by freelancer 15 maja 2022

    Migdałowy “Jogurt” to jeden z lepszych specjałów kuchni wegańskiej, który udało mi się zrobić w ostatnim czasie. “Jogurt” jest delikatnie słodki i zjawiskowo kremowy. Polubiłam …

    by freelancer 15 maja 2022
  • Hummus z Białej Fasoli i Rukoli

    by freelancer 13 maja 2021

    Hummus robi wielką furorę w naszym kraju . Oczywiście klasyczna jego wersja to ta zrobiona z cieciorki, ale czemu by nie poeksperymentować? Do czego bardzo …

    by freelancer 13 maja 2021
  • Kiszony Koper Włoski, czyli siejemy ferment zimą

    by magda 25 kwietnia 2021

    Kiszona kapusta lub ogórki to polskie klasyki obecne praktycznie w każdym domu pomiędzy Odrą a Bugiem. Kulinarnie rzadko jednak wychodzimy poza te tradycyjne przetwory. Osobiście …

    by magda 25 kwietnia 2021
  • Wegańska Zupa Wonton

    by magda 21 marca 2021

    Imbirowy bulion z kapustą pekińską i delikatnymi pierożkami to chyba jedna z najpopularniejszych orientalnych zup. Możesz dowolnie zmieniać nadzienie pierożków. Najlepiej przygotować zupę na długo …

    by magda 21 marca 2021
  • Jabłkowy Donut – nietłusty pączek w Tłusty Czwartek

    by freelancer 10 lutego 2021

    Przepis dla wszystkich, którym nie w smak tłuste pączki, oponki i faworki :).

    by freelancer 10 lutego 2021

Wyszukaj przepis

  • Rodzaj posiłku

  • Główny produkt

Popularne przepisy

  • Kokosowa Tarta z Jagodami i Chia

  • Spaghetti z cukinii i marchewki z zielonym pesto z awokado (raw vegan)

  • Z serii: Dobre rady

  • Surowa Zupa z Kukurydzy i Nerkowców

  • Vespa, I love it.

  • Koktajl z Mango i Nerkowców

Facebook

Facebook

Ostanie wpisy

  • Sałatka z Bobu z Miętą i Zieloną Pietruszką

    3 lipca 2023
  • Makaron z brązowego ryżu z pomidorowo-paprykową cieciorką

    1 lipca 2023

Newsletter

 Kto wie, może kiedyś otrzymasz ode mnie jakąś ciekawą wiadomość. Wszystko się może zdarzyć!

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Email

NIE BĄDŹ SZARAKIEM | KIKOMO


Wracaj na górę