Niebieski Migdał | Zielony kolektyw
  • Strona główna
  • Zielony Kolektyw
    • O mnie
    • Team “Niebieski Migdał”
    • Siostrzańskie i bratnie dusze Migdała
    • Książki
    • E-Book
    • Fotografia
  • Kuchnia roślinna
  • Sklep
  • Kontakt

Niebieski Migdał | Zielony kolektyw

Zielony kolektyw

  • Strona główna
  • Zielony Kolektyw
    • O mnie
    • Team “Niebieski Migdał”
    • Siostrzańskie i bratnie dusze Migdała
    • Książki
    • E-Book
    • Fotografia
  • Kuchnia roślinna
  • Sklep
  • Kontakt
0
Koktajle

Proteinowy Szejk Sezam & Banan

by 11 grudnia 2017
11 grudnia 2017

Prosty, pyszny, 3-składnikowy koktajl proteinowy. Idealny na pierwsze lub drugie śniadanie, po treningu albo na podwieczorek :).

Proteinowy Szejk Sezam & Banan

Drukuj
Porcja dla: 1 Czas przygotowania: 5 minut

Produkty

  • 1 kubek mleka migdałowego
  • 1 spory, dojrzały banan
  • 1 łyżka tahini (świeże i dobrej jakości)

Wykonanie

Miksuj wszystkie składniki koktajlu do uzyskania kremowej konsystencji.

 

 Najlepsze jest mleko przygotowane w domu.

Wykonanie

banan
7 komentarzy
1
FacebookPinterestEmail

You may also like

Wegański Eggnog

17 listopada 2020

Koktajl z Mlecza czyli Mniszek Lekarski w akcji

9 kwietnia 2020

Koktajl przeciwzapalny z mango i kurkumy

5 grudnia 2019

Wegańskie Mango lassi

21 listopada 2019

Koktajl Wyszczuplający

27 stycznia 2019

Koktajl Szpinak, Gruszka & Imbir

8 kwietnia 2018

Koktajl Quinoa & Borówka z Maliną

6 lutego 2018

Wzmacniający Koktajl Konopia & Jabłko

19 lipca 2017

Koktajl Podkręcający Metabolizm Pomidor & Truskawka

22 czerwca 2017

Koktajl Gruszka, Imbir & Cynamon

21 czerwca 2017

7 komentarzy

Magdalena Kuchaja 16 marca 2015 - 19:13

moje smaki! :0

Reply
Kinga Łucja 16 marca 2015 - 20:52

Smaczne 🙂

Reply
Daria 17 marca 2015 - 07:02

nie ma to jak domowe mleko i pyszny koktajl z jego udziałem 🙂

Reply
Kasia knifeandspoon 17 marca 2015 - 11:21

Fajny miks 😉

Reply
kikimora 17 marca 2015 - 16:12

Uwielbiam sezamowe koktajle 🙂 Banan i tahini to świetne połączenie <3

Reply
vea love green 18 marca 2015 - 08:01

ciekawe połączenie 🙂 kiedyś wypróbuje 🙂

Reply
Biała Filiżanka 18 marca 2015 - 11:11

Bardzo fajny przepis. Muszę wypróbować.

Reply

Zostaw komentarz Anuluj odpowidź

Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment.

Zostańmy w kontakcie

Facebook Instagram

Moje autorskie książki

WEGEMANIA Magdalena Pieńkos Kuchnia Roślinna

Domowe przepisy Magdalena Pieńkos Niebieski Migdał

Książka_kuchnia weganska_Magdalena Pieńkos

Popularne przepisy

  • Owsianka z Siemieniem Lnianym na przemianę materii

  • Kiszona Czerwona Cebula z Ziołami Prowansalskimi

  • Namaczanie orzechów i nasion. Jak to robić?

  • Domowy Kwas Chlebowy

  • Cynamonowe Muffiny z Białej Fasoli

Facebook

Facebook

Ostanie wpisy

  • Makaron z soczewicy z pachnącymi pomidorami

    29 czerwca 2022
  • Żytni zakwas na Wegański Żurek

    12 kwietnia 2022

Newsletter

 Kto wie, może kiedyś otrzymasz ode mnie jakąś ciekawą wiadomość. Wszystko się może zdarzyć!

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Email

NIE BĄDŹ SZARAKIEM | KIKOMO


Wracaj na górę