Niebieski Migdał | Zielony kolektyw
  • Strona główna
  • Zielony Kolektyw
    • O mnie
    • Team “Niebieski Migdał”
    • Siostrzańskie i bratnie dusze Migdała
    • Książki
    • E-Book
    • Fotografia
  • Kuchnia roślinna
  • Sklep
  • Kontakt

Niebieski Migdał | Zielony kolektyw

Zielony kolektyw

  • Strona główna
  • Zielony Kolektyw
    • O mnie
    • Team “Niebieski Migdał”
    • Siostrzańskie i bratnie dusze Migdała
    • Książki
    • E-Book
    • Fotografia
  • Kuchnia roślinna
  • Sklep
  • Kontakt
0
Koktajle

Proteinowy Szejk Sezam & Banan

by 11 grudnia 2017
11 grudnia 2017

Prosty, pyszny, 3-składnikowy koktajl proteinowy. Idealny na pierwsze lub drugie śniadanie, po treningu albo na podwieczorek :).

Proteinowy Szejk Sezam & Banan

Drukuj
Porcja dla: 1 Czas przygotowania: 5 minut

Produkty

  • 1 kubek mleka migdałowego
  • 1 spory, dojrzały banan
  • 1 łyżka tahini (świeże i dobrej jakości)

Wykonanie

Miksuj wszystkie składniki koktajlu do uzyskania kremowej konsystencji.

 

 Najlepsze jest mleko przygotowane w domu.

Wykonanie

banan
7 komentarzy
1
FacebookPinterestEmail

You may also like

Wegański Eggnog

17 listopada 2020

Koktajl z Mlecza czyli Mniszek Lekarski w akcji

9 kwietnia 2020

Koktajl przeciwzapalny z mango i kurkumy

5 grudnia 2019

Wegańskie Mango lassi

21 listopada 2019

Koktajl Wyszczuplający

27 stycznia 2019

Koktajl Szpinak, Gruszka & Imbir

8 kwietnia 2018

Koktajl Quinoa & Borówka z Maliną

6 lutego 2018

Wzmacniający Koktajl Konopia & Jabłko

19 lipca 2017

Koktajl Podkręcający Metabolizm Pomidor & Truskawka

22 czerwca 2017

Koktajl Gruszka, Imbir & Cynamon

21 czerwca 2017

7 komentarzy

Magdalena Kuchaja 16 marca 2015 - 19:13

moje smaki! :0

Reply
Kinga Łucja 16 marca 2015 - 20:52

Smaczne 🙂

Reply
Daria 17 marca 2015 - 07:02

nie ma to jak domowe mleko i pyszny koktajl z jego udziałem 🙂

Reply
Kasia knifeandspoon 17 marca 2015 - 11:21

Fajny miks 😉

Reply
kikimora 17 marca 2015 - 16:12

Uwielbiam sezamowe koktajle 🙂 Banan i tahini to świetne połączenie <3

Reply
vea love green 18 marca 2015 - 08:01

ciekawe połączenie 🙂 kiedyś wypróbuje 🙂

Reply
Biała Filiżanka 18 marca 2015 - 11:11

Bardzo fajny przepis. Muszę wypróbować.

Reply

Zostaw komentarz Anuluj odpowidź

Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment.

Zostańmy w kontakcie

Facebook Instagram

Moje autorskie książki

WEGEMANIA Magdalena Pieńkos Kuchnia Roślinna

Domowe przepisy Magdalena Pieńkos Niebieski Migdał

Książka_kuchnia weganska_Magdalena Pieńkos

Popularne przepisy

  • Namaczanie orzechów i nasion. Jak to robić?

  • Cynamonowe Muffiny z Białej Fasoli

  • Kiszona Czerwona Cebula z Ziołami Prowansalskimi

  • Białe Brownies z Fasoli

  • Sałatka z Bobu z Miętą i Zieloną Pietruszką

Facebook

Facebook

Ostanie wpisy

  • Sałatka z Bobu z Miętą i Zieloną Pietruszką

    3 lipca 2023
  • Makaron z brązowego ryżu z pomidorowo-paprykową cieciorką

    1 lipca 2023

Newsletter

 Kto wie, może kiedyś otrzymasz ode mnie jakąś ciekawą wiadomość. Wszystko się może zdarzyć!

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Email

NIE BĄDŹ SZARAKIEM | KIKOMO


Wracaj na górę