Niebieski Migdał | kuchnia roślinna
  • Strona główna
  • Książki
  • Fotografia
  • O mnie
  • Kontakt
  • Sklep

Niebieski Migdał | kuchnia roślinna

Kuchnia Roślinna

  • Strona główna
  • Książki
  • Fotografia
  • O mnie
  • Kontakt
  • Sklep
0
Koktajle

Koktajl Gruszka, Imbir & Cynamon

by Blue Almonds 21 czerwca 2017
21 czerwca 2017
Koktajl Gruszkowy z Imbirem i Cynamonem

Magiczne połączenie gruszki i cynamonu z ostrością świeżego imbiru w “zielonym” koktajlu w kolorze ecru :).

 

Koktajl Gruszka, Imbir & Cynamon

Drukuj
Porcja dla: 1-2 Czas przygotowania: 5 minut

Produkty

  • 1 dojrzała gruszka
  • 1 kubka mleka migdałowego (lub sojowego, ...)
  • 2 łyżki pszennych zarodków stabilizowanych (lub płatków owsianych, jaglanych, ...)
  • 2 cienkie plasterki świeżego imbiru
  • 1/2 łyżeczki cynamonu
  • 1 łyżeczka czystego syropu klonowego (może być też miód)

Wykonanie

Wszystkie składniki miksuj w blenderze do uzyskania kremowej konsystencji.




gruszka
4 komentarze
1
FacebookTwitterGoogle +Pinterest

You may also like

Koktajl przeciwzapalny z mango i kurkumy

5 grudnia 2019

Wegańskie Mango lassi

21 listopada 2019

Wegański Eggnog

14 października 2019

Koktajl Wyszczuplający

27 stycznia 2019

Koktajl Szpinak, Gruszka & Imbir

8 kwietnia 2018

Koktajl Quinoa & Borówka z Maliną

6 lutego 2018

Proteinowy Szejk Sezam & Banan

11 grudnia 2017

Wzmacniający Koktajl Konopia & Jabłko

19 lipca 2017

Koktajl Podkręcający Metabolizm Pomidor & Truskawka

22 czerwca 2017

Sycący i Kremowy Koktajl Jaglana Borówka

17 maja 2017

4 komentarze

teenager ;) 6 czerwca 2014 - 16:06

pięknie wygląda z tymi kwiatuszkami na wierzchu! 🙂
lubię połączenie imbiru, cynamonu i gruszki 🙂

Reply
Anonimowy 14 czerwca 2014 - 14:42

super foto 🙂

Reply
MagPie 14 czerwca 2014 - 22:49

dziękuję 😀

Reply
Blue Almonds 12 września 2015 - 06:24

🙂

Reply

Leave a Comment Cancel Reply

Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment.

Niebieski Migdał

Niebieski Migdał

Roślinna Blogerka, Miłośniczka Poranków, Skandynawskich Kryminałów, Włoskich 🛵 i Podróży. Fotografka i Autorka Książek kulinarnych "po godzinach".

Znajdź przepis

  • Rodzaj posiłku

  • Główny produkt

  • Dieta

Zostańmy w kontakcie

Facebook Instagram

Książki

WEGEMANIA Magdalena Pieńkos Kuchnia Roślinna

Popularne przepisy

  • Najlepszy Bigos Wegański

  • Namaczanie orzechów i nasion. Jak to robić?

  • Boczniaki a’la Śledź po Kaszubsku

  • Koktajl przeciwzapalny z mango i kurkumy

  • Kiszona Marchewka z Czosnkiem

przepisy kulinarne

Facebook

Facebook

Ostanie wpisy

  • Konkurs FB | Wygraj książkę WEGEMANIA dla siebie, a woreczki ZERO WASTE dla przyjaciela

    7 grudnia 2019
  • Koktajl przeciwzapalny z mango i kurkumy

    5 grudnia 2019

Newsletter

 Kto wie, może kiedyś otrzymasz ode mnie jakąś ciekawą wiadomość. Wszystko się może zdarzyć!

Instagram

  •  Kto uwielbia Mango Lassi? Oszaamiajcy koktajl z mango to
  • K O N K U R S na profilu Fb
  • Ciacho Marchewkowe by karolinakubacka z Wegemania KsikaKucharska NiebieskiMigda ciastomarchewkowe wegaskieprzepisy
  • Bliny z Cieciorki z Mitow Rait NiebieskiMigda KuchniaRolinna zdrowo weganizm
  • Veganlifestyle bento NiebieskiMigda bentobox bestofvegan govegan lunchbox lunchtime veganfood vegan
  • Poniedziakowe BENTO NiebieskiMigda vegan bentobox bestofvegan govegan stayhealthy bento veganbento
  • KOMOSANKI Uwielbiam! NiebieskiMigda KuchniaRolinna weganskieprzepisy weganskie komosa magdalenapiekos wegemania weganizm
  • Solidny ROLINNY pocztek dnia Jakie jest Twoje ulubione niadanie? U
  • Facebook
  • Instagram
  • Email

NIE BĄDŹ SZARAKIEM | KIKOMO


Back To Top
Loading...