Niebieski Migdał | Zielony kolektyw
  • Strona główna
  • Zielony Kolektyw
    • O mnie
    • Team “Niebieski Migdał”
    • Siostrzańskie i bratnie dusze Migdała
    • Książki
    • E-Book
    • Fotografia
  • Kuchnia roślinna
  • Sklep
  • Kontakt

Niebieski Migdał | Zielony kolektyw

Zielony kolektyw

  • Strona główna
  • Zielony Kolektyw
    • O mnie
    • Team “Niebieski Migdał”
    • Siostrzańskie i bratnie dusze Migdała
    • Książki
    • E-Book
    • Fotografia
  • Kuchnia roślinna
  • Sklep
  • Kontakt
0
Koktajle

Koktajl Szpinak, Gruszka & Imbir

by 8 kwietnia 2018
8 kwietnia 2018
Koktajl Szpinak, Gruszka & Imbir-Niebieski-Migdał-Roślinna-Kuchnia

Zielone koktajle przyciągają uwagę głównie ze względu na ich właściwości oczyszczające i pro-zdrowotne oraz wspomagające układ odpornościowy, jak w tym wypadku, ale do zrobienia tego koktajlu zachęcam dziś przede wszystkim dlatego, że jest po prostu pyszny :).

Drukuj
Porcja dla: 2 Czas przygotowania: 5 minut

Produkty

  • 2 garści szpinaku
  • 2 dojrzałe gruszki (pozbawione gniazd nasiennych)
  • 1 łyżka soku z cytryny
  • 1 łyżeczka imbiru (obranego i pokrojonego)
  • 1 łyżka mielonego siemienia lnianego
  • 1 i 1/2 kubka wody
  • miód do smaku (opcjonalnie)

Wykonanie

Pokrój gruszkę na mniejsze kawałki i miksuj z pozostałymi składnikami w blenderze.

gruszkaszpinak
2 komentarze
1
FacebookPinterestEmail

You may also like

Wegański Eggnog

17 listopada 2020

Koktajl z Mlecza czyli Mniszek Lekarski w akcji

9 kwietnia 2020

Koktajl przeciwzapalny z mango i kurkumy

5 grudnia 2019

Wegańskie Mango lassi

21 listopada 2019

Koktajl Wyszczuplający

27 stycznia 2019

Koktajl Quinoa & Borówka z Maliną

6 lutego 2018

Proteinowy Szejk Sezam & Banan

11 grudnia 2017

Wzmacniający Koktajl Konopia & Jabłko

19 lipca 2017

Koktajl Podkręcający Metabolizm Pomidor & Truskawka

22 czerwca 2017

Koktajl Gruszka, Imbir & Cynamon

21 czerwca 2017

2 komentarze

vea love green 15 grudnia 2014 - 19:09

super! połączenie szpinaku z cytrusem … yami!

Reply
kikimora 15 grudnia 2014 - 23:37

Robię czasem podobny, imbir i gruszka to dobry duet 🙂

Reply

Zostaw komentarz Anuluj odpowidź

Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment.

Zostańmy w kontakcie

Facebook Instagram

Moje autorskie książki

WEGEMANIA Magdalena Pieńkos Kuchnia Roślinna

Domowe przepisy Magdalena Pieńkos Niebieski Migdał

Książka_kuchnia weganska_Magdalena Pieńkos

Popularne przepisy

  • Koktajl jagodowo-sezamowy “Jagoda & Tahini”

  • Namaczanie orzechów i nasion. Jak to robić?

  • Koktajl Melon & Gruszka

  • “Owsianka” Quinoa z Pistacjami i Granatem

  • Koktajl Czekoladowy z masłem orzechowym

Facebook

Facebook

Ostanie wpisy

  • Sałatka z Bobu z Miętą i Zieloną Pietruszką

    3 lipca 2023
  • Makaron z brązowego ryżu z pomidorowo-paprykową cieciorką

    1 lipca 2023

Newsletter

 Kto wie, może kiedyś otrzymasz ode mnie jakąś ciekawą wiadomość. Wszystko się może zdarzyć!

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Email

NIE BĄDŹ SZARAKIEM | KIKOMO


Wracaj na górę