Niebieski Migdał | Zielony kolektyw
  • Strona główna
  • Zielony Kolektyw
    • O mnie
    • Team “Niebieski Migdał”
    • Siostrzańskie i bratnie dusze Migdała
    • Książki
    • E-Book
    • Fotografia
  • Kuchnia roślinna
  • Sklep
  • Kontakt

Niebieski Migdał | Zielony kolektyw

Zielony kolektyw

  • Strona główna
  • Zielony Kolektyw
    • O mnie
    • Team “Niebieski Migdał”
    • Siostrzańskie i bratnie dusze Migdała
    • Książki
    • E-Book
    • Fotografia
  • Kuchnia roślinna
  • Sklep
  • Kontakt
0
Koktajle

Koktajl Szpinak, Gruszka & Imbir

by 8 kwietnia 2018
8 kwietnia 2018
Koktajl Szpinak, Gruszka & Imbir-Niebieski-Migdał-Roślinna-Kuchnia

Zielone koktajle przyciągają uwagę głównie ze względu na ich właściwości oczyszczające i pro-zdrowotne oraz wspomagające układ odpornościowy, jak w tym wypadku, ale do zrobienia tego koktajlu zachęcam dziś przede wszystkim dlatego, że jest po prostu pyszny :).

Drukuj
Porcja dla: 2 Czas przygotowania: 5 minut

Produkty

  • 2 garści szpinaku
  • 2 dojrzałe gruszki (pozbawione gniazd nasiennych)
  • 1 łyżka soku z cytryny
  • 1 łyżeczka imbiru (obranego i pokrojonego)
  • 1 łyżka mielonego siemienia lnianego
  • 1 i 1/2 kubka wody
  • miód do smaku (opcjonalnie)

Wykonanie

Pokrój gruszkę na mniejsze kawałki i miksuj z pozostałymi składnikami w blenderze.

gruszkaszpinak
2 komentarze
1
FacebookPinterestEmail

You may also like

Wegański Eggnog

17 listopada 2020

Koktajl z Mlecza czyli Mniszek Lekarski w akcji

9 kwietnia 2020

Koktajl przeciwzapalny z mango i kurkumy

5 grudnia 2019

Wegańskie Mango lassi

21 listopada 2019

Koktajl Wyszczuplający

27 stycznia 2019

Koktajl Quinoa & Borówka z Maliną

6 lutego 2018

Proteinowy Szejk Sezam & Banan

11 grudnia 2017

Wzmacniający Koktajl Konopia & Jabłko

19 lipca 2017

Koktajl Podkręcający Metabolizm Pomidor & Truskawka

22 czerwca 2017

Koktajl Gruszka, Imbir & Cynamon

21 czerwca 2017

2 komentarze

vea love green 15 grudnia 2014 - 19:09

super! połączenie szpinaku z cytrusem … yami!

Reply
kikimora 15 grudnia 2014 - 23:37

Robię czasem podobny, imbir i gruszka to dobry duet 🙂

Reply

Zostaw komentarz Anuluj odpowidź

Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment.

Zostańmy w kontakcie

Facebook Instagram

Moje autorskie książki

WEGEMANIA Magdalena Pieńkos Kuchnia Roślinna

Domowe przepisy Magdalena Pieńkos Niebieski Migdał

Książka_kuchnia weganska_Magdalena Pieńkos

Popularne przepisy

  • Owsianka z Siemieniem Lnianym na przemianę materii

  • Kiszona Czerwona Cebula z Ziołami Prowansalskimi

  • Namaczanie orzechów i nasion. Jak to robić?

  • Domowy Kwas Chlebowy

  • Kimchi tradycyjne, aczkolwiek wegańskie

Facebook

Facebook

Ostanie wpisy

  • Makaron z soczewicy z pachnącymi pomidorami

    29 czerwca 2022
  • Żytni zakwas na Wegański Żurek

    12 kwietnia 2022

Newsletter

 Kto wie, może kiedyś otrzymasz ode mnie jakąś ciekawą wiadomość. Wszystko się może zdarzyć!

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Email

NIE BĄDŹ SZARAKIEM | KIKOMO


Wracaj na górę