Niebieski Migdał | Zielony kolektyw
  • Strona główna
  • Zielony Kolektyw
    • O mnie
    • Team “Niebieski Migdał”
    • Siostrzańskie i bratnie dusze Migdała
    • Książki
    • E-Book
    • Fotografia
  • Kuchnia roślinna
  • Sklep
  • Kontakt

Niebieski Migdał | Zielony kolektyw

Zielony kolektyw

  • Strona główna
  • Zielony Kolektyw
    • O mnie
    • Team “Niebieski Migdał”
    • Siostrzańskie i bratnie dusze Migdała
    • Książki
    • E-Book
    • Fotografia
  • Kuchnia roślinna
  • Sklep
  • Kontakt
0
Koktajle

Koktajl Quinoa & Borówka z Maliną

by 6 lutego 2018
6 lutego 2018

Wyjątkowy, pełen protein i zdrowia koktajl z komosy ryżowej na mleku migdałowym z borówkami i malinami, które pomagają oczyścić organizm z toksyn, a ponadto działają antynowotworowo i są idealne na odchudzanie.

Koktajl Quinoa & Borówka z Maliną

Drukuj
Porcja dla: 1 Czas przygotowania: 5 minut

Produkty

  • 1 kubek mleka migdałowego
  • 3/4 kubka malin i borówek (ja użyłam mrożonych)
  • 1 dojrzały banan
  • 1/4 kubka ugotowanej komosy ryżowej (quinoa)

Wykonanie

Miksuj wszystkie składniki do momentu uzyskania kremowej konsystencji. Jeśli koktajl będzie zbyt gęsty dodaj więcej mleka lub wody, a jeśli masz ochotę na coś bardzo słodkiego, dodaj daktyle, miód czy syrop klonowy.

borówkajeżynykomosamalinyQuinoa
6 komentarzy
0
FacebookPinterestEmail

You may also like

Wegański Eggnog

17 listopada 2020

Koktajl z Mlecza czyli Mniszek Lekarski w akcji

9 kwietnia 2020

Koktajl przeciwzapalny z mango i kurkumy

5 grudnia 2019

Wegańskie Mango lassi

21 listopada 2019

Koktajl Wyszczuplający

27 stycznia 2019

Koktajl Szpinak, Gruszka & Imbir

8 kwietnia 2018

Proteinowy Szejk Sezam & Banan

11 grudnia 2017

Wzmacniający Koktajl Konopia & Jabłko

19 lipca 2017

Koktajl Podkręcający Metabolizm Pomidor & Truskawka

22 czerwca 2017

Koktajl Gruszka, Imbir & Cynamon

21 czerwca 2017

6 komentarzy

Magdalena Kuchaja 16 listopada 2015 - 13:42

Twoje koktajle zawsze wygladaja tak apetycznie!

Reply
Daria 16 listopada 2015 - 18:59

to się nazywa namiastka lata jesienią <3

Reply
Ewelina Tabaczar 20 listopada 2015 - 17:35

To jest to! Mega pożywne, zdrowe, smaczne śniadanie! 🙂 Dzięki za przepis 🙂

Reply
Blue Almonds 2 grudnia 2015 - 00:54

Dziękuję i zapraszam :)!

Reply
Blue Almonds 2 grudnia 2015 - 00:54

Bardzo mi miło, że ci się podobają! 😀

Reply
Blue Almonds 2 grudnia 2015 - 00:55

Oj tak :)!

Reply

Zostaw komentarz Anuluj odpowidź

Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment.

Zostańmy w kontakcie

Facebook Instagram

Moje autorskie książki

WEGEMANIA Magdalena Pieńkos Kuchnia Roślinna

Domowe przepisy Magdalena Pieńkos Niebieski Migdał

Książka_kuchnia weganska_Magdalena Pieńkos

Popularne przepisy

  • Kolory :)

  • Cynamonowe Muffiny z Białej Fasoli

  • Tofurnik z Makiem – Wegański Makowiec “inaczej”

  • Koktajl z Kwiatami Czarnego Bzu

  • Zakwas z buraków

Facebook

Facebook

Ostanie wpisy

  • Sałatka z Bobu z Miętą i Zieloną Pietruszką

    3 lipca 2023
  • Makaron z brązowego ryżu z pomidorowo-paprykową cieciorką

    1 lipca 2023

Newsletter

 Kto wie, może kiedyś otrzymasz ode mnie jakąś ciekawą wiadomość. Wszystko się może zdarzyć!

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Email

NIE BĄDŹ SZARAKIEM | KIKOMO


Wracaj na górę