Niebieski Migdał | Zielony kolektyw
  • Strona główna
  • Zielony Kolektyw
    • O mnie
    • Team “Niebieski Migdał”
    • Siostrzańskie i bratnie dusze Migdała
    • Książki
    • E-Book
    • Fotografia
  • Kuchnia roślinna
  • Sklep
  • Kontakt

Niebieski Migdał | Zielony kolektyw

Zielony kolektyw

  • Strona główna
  • Zielony Kolektyw
    • O mnie
    • Team “Niebieski Migdał”
    • Siostrzańskie i bratnie dusze Migdała
    • Książki
    • E-Book
    • Fotografia
  • Kuchnia roślinna
  • Sklep
  • Kontakt
0
Koktajle

Koktajl Quinoa & Borówka z Maliną

by 6 lutego 2018
6 lutego 2018

Wyjątkowy, pełen protein i zdrowia koktajl z komosy ryżowej na mleku migdałowym z borówkami i malinami, które pomagają oczyścić organizm z toksyn, a ponadto działają antynowotworowo i są idealne na odchudzanie.

Koktajl Quinoa & Borówka z Maliną

Drukuj
Porcja dla: 1 Czas przygotowania: 5 minut

Produkty

  • 1 kubek mleka migdałowego
  • 3/4 kubka malin i borówek (ja użyłam mrożonych)
  • 1 dojrzały banan
  • 1/4 kubka ugotowanej komosy ryżowej (quinoa)

Wykonanie

Miksuj wszystkie składniki do momentu uzyskania kremowej konsystencji. Jeśli koktajl będzie zbyt gęsty dodaj więcej mleka lub wody, a jeśli masz ochotę na coś bardzo słodkiego, dodaj daktyle, miód czy syrop klonowy.

borówkajeżynykomosamalinyQuinoa
6 komentarzy
0
FacebookPinterestEmail

You may also like

Wegański Eggnog

17 listopada 2020

Koktajl z Mlecza czyli Mniszek Lekarski w akcji

9 kwietnia 2020

Koktajl przeciwzapalny z mango i kurkumy

5 grudnia 2019

Wegańskie Mango lassi

21 listopada 2019

Koktajl Wyszczuplający

27 stycznia 2019

Koktajl Szpinak, Gruszka & Imbir

8 kwietnia 2018

Proteinowy Szejk Sezam & Banan

11 grudnia 2017

Wzmacniający Koktajl Konopia & Jabłko

19 lipca 2017

Koktajl Podkręcający Metabolizm Pomidor & Truskawka

22 czerwca 2017

Koktajl Gruszka, Imbir & Cynamon

21 czerwca 2017

6 komentarzy

Magdalena Kuchaja 16 listopada 2015 - 13:42

Twoje koktajle zawsze wygladaja tak apetycznie!

Reply
Daria 16 listopada 2015 - 18:59

to się nazywa namiastka lata jesienią <3

Reply
Ewelina Tabaczar 20 listopada 2015 - 17:35

To jest to! Mega pożywne, zdrowe, smaczne śniadanie! 🙂 Dzięki za przepis 🙂

Reply
Blue Almonds 2 grudnia 2015 - 00:54

Dziękuję i zapraszam :)!

Reply
Blue Almonds 2 grudnia 2015 - 00:54

Bardzo mi miło, że ci się podobają! 😀

Reply
Blue Almonds 2 grudnia 2015 - 00:55

Oj tak :)!

Reply

Zostaw komentarz Anuluj odpowidź

Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment.

Zostańmy w kontakcie

Facebook Instagram

Moje autorskie książki

WEGEMANIA Magdalena Pieńkos Kuchnia Roślinna

Domowe przepisy Magdalena Pieńkos Niebieski Migdał

Książka_kuchnia weganska_Magdalena Pieńkos

Popularne przepisy

  • Owsianka z Siemieniem Lnianym na przemianę materii

  • Kiszona Czerwona Cebula z Ziołami Prowansalskimi

  • Namaczanie orzechów i nasion. Jak to robić?

  • Domowy Kwas Chlebowy

  • Cynamonowe Muffiny z Białej Fasoli

Facebook

Facebook

Ostanie wpisy

  • Makaron z soczewicy z pachnącymi pomidorami

    29 czerwca 2022
  • Żytni zakwas na Wegański Żurek

    12 kwietnia 2022

Newsletter

 Kto wie, może kiedyś otrzymasz ode mnie jakąś ciekawą wiadomość. Wszystko się może zdarzyć!

Instagram

No images found!
Try some other hashtag or username
  • Facebook
  • Instagram
  • Email

NIE BĄDŹ SZARAKIEM | KIKOMO


Wracaj na górę